BRASSERIE ME MOEDER

BRASSERIE ME MOEDER Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 971 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Brasserie me Moeder. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2022 om 17:01 Gewoon weer lekker en goed !! En snelle bezorging !!
3 jul 2022 om 22:05 Eten was heerlijk! Snelle bezorging en het eten was nog erg warm. Top service !
3 jul 2022 om 21:16 Het eten was weer lekker, en het was er eerder dan aangekondigd. Kortom gewoon goed
29 jun 2022 om 10:43 Eten was erg lekker.
26 jun 2022 om 8:29 Bezorging duurde een eeuw. Broodje was klef/nat en alles lag ernaast. Kon er net zo goed zelf 1 maken. Hele tas zat vol met sap van de salade. Zat echt overal aan. Jammer, want ik was normaal erg tevreden.
25 jun 2022 om 18:48 Heerlijk eten.
24 jun 2022 om 21:16 Smaak was goed en goed warm. Klein puntje van kritiek: Biefstuk was mogelijk iets te ver gebakken (bestelde medium maar dat tegen well done aan).
24 jun 2022 om 20:49 Prima eten en warm geleverd. 5 uit 5.
19 jun 2022 om 20:14 Goed eten en warm! Bezorging goed!
18 jun 2022 om 16:57 Had een nasi besteld en er zat gewoon een haar in eten is teveel gekruid al om al niet lekker 0 sterren
17 jun 2022 om 20:40 Grote porties, heerlijk eten! klaargemaakt zoals gevraagd en erg smaakvol.
13 jun 2022 om 13:19 De Pepersteak was eigenlijk een Varkenshaas. Maar een kniesoor die erop let. maar ik had dus iets anders verwacht. Het smaakte desondanks prima. De volgende weer bestellen? Ja, maar dan graag een echte pepersteak.